Even voorstellen...

Ik ben Famke van der Poll. Na eerst jarenlang na een HBO-studie in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik in 2010 het roer omgegooid en ben ik me gaan omscholen tot Hondentrimster via het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Mijn passie voor dieren en het zelfstandige ondernemerschap heeft mij er toe gebracht deze overstap te maken. Ik heb hier geen moment spijt van gehad; ik geniet van dit mooie vak. Na als kind met Duitse Herders te zijn opgegroeid, leerde ik via mijn stage vanaf 2010 vele andere rassen kennen en de bijbehorende vachtverzorging en trimbehandeling. Vanaf begin 2013 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen salon. Nadat ik mijn diploma Hondentoiletteren behaald heb, heb ik aansluitend het diploma EHBO voor honden behaald. Zodoende is er ook een EHBO-koffer in de salon aanwezig; uw hond is ook op dat vlak dus in goede handen.

 

 

KvK-nr: 57351481

 

Trimsalon Time to Trim is ook te vinden op Facebook. Zie www.facebook.com/trimsalontimetotrim.

 

Trimsalon Time to Trim is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf (ABHB). Zie www.abhb.nl.

De Algemene Leveringsvoorwaarden van de ABHB zijn van toepassing. Zie www.abhb.nl/algemene-informatie/algemene-leveringsvoorwaarden.