De trimsalon

 

Alle hondenrassen en kruisingen van groot tot klein zijn welkom. De salon is erop ingericht om tevens grote honden te kunnen behandelen. Ook puppy’s kunnen bij mij terecht, waarbij de behandelingen rustig opgebouwd zullen worden. Een goed hanteerbare kat of konijn is ook welkom. Er wordt met moderne apparatuur en op hygiënische wijze gewerkt.

 

Uitgangspunt bij het trimmen is de rasstandaard (voor elk ras bestaat een zgn. trimschema), maar uiteraard worden uw eventuele persoonlijke wensen ook meegenomen. Alle technieken worden, naar gelang het ras, in de salon toegepast. Deze technieken zijn: knippen, effileren (inkorten en/of uitdunnen met getande schaar), plukken, strippen, scheren en ontwollen.

 

Bij een volledige trimbehandeling wordt uw hond gewassen, geföhnd, in model gebracht en worden de nagels en oren verzorgd. Het is ook mogelijk om bv. alleen uw hond te laten wassen of de nagels te laten knippen.

 

Diervriendelijkheid en geduld staan voorop bij de behandelingen. Ik neem ruim de tijd voor uw hond. Uw hond is of als enige hond in de salon aanwezig of er is één andere hond aanwezig, indien de situatie dat toelaat. Uw oude hond krijgt indien nodig rustpauzes tussendoor. Uw hond hoeft niet tussendoor of na afloop in een bench te wachten; uw hond mag gewoon fijn los in de salon lopen (honden die elkaar niet kennen, blijven wel voor de veiligheid van elkaar gescheiden).

 

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Er is een haal- en brengservice beschikbaar. Binnen de IJmond zijn de kosten hiervoor € 5.

 

Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn trimsalon aan huis!